San Francisco introduceert zes weken betaald ouderschapsverlof


San Francisco heeft als eerste stad in Amerika zes weken ouderschapsverlof ingevoerd, waarbij het volledige salaris wordt doorbetaald. Dat schrijft The New York Times. Momenteel kennen slechts drie Amerikaanse staten een vorm van ouderschapsverlof. Zelden krijgen ouders daarbij het volledige salaris doorbetaald. New York krijgt in 2018 een vorm van verlof waarbij kersverse ouders 8 weken lang de helft van hun salaris zullen ontvangen. De regeling in San Francisco gaat in op 1 januari 2017 en zal voor beide ouders gelden.

Lees meer via The New York Times


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).