Van Gogh Museum gaat expertise vermarkten

© Inzicht van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam gaat kennis en diensten tegen betaling aanbieden aan andere musea, overheidsinstanties, particuliere instellingen en verzamelaars. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het museum heeft een aparte afdeling opgericht om haar expertise op het gebied van beheer, restauratie en onderzoek te kunnen vermarkten. Met het initiatief hoopt het Van Gogh museum meer eigen inkomsten te kunnen genereren. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang meer inzicht in de toekomst van Nederlandse musea.

Lees meer via het Algemeen Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).