Van Goghmuseum zet in op social media om groot publiek te binden

© Inzichtvangogh

Het Van Goghmuseum weet met een intensieve social media campagne veel publiek aan zich te binden. Dat schrijft Adformatie. Onder meer via Facebook krijgen liefhebbers meer informatie over het leven en werk van de schilder en kunnen mensen zelf hun op Van Gogh geïnspireerde kunstwerken onder de aandacht brengen. Onlangs toonde het museum via Facebook Live een interactieve tour door het museum waar ruim 200 duizend volgens naar keken. Lees meer over de toekomst van Nederlandse musea.

Lees meer via Adformatie


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).