VS versoepelt importregels voor online-aankopen

© Webshop by Dai KE

Webwinkels kunnen eenvoudiger producten aan consumenten en bedrijven in Amerika verkopen. Dat meldt het Financieele Dagblad. De Amerikaanse regering heeft na jaren van discussie de importregels versoepeld. De afgelopen twintig jaar moest er op producten van boven de 200 dollar invoerrechten en belastingen worden betaald. Deze grens is nu naar 800 dollar opgerekt. De importregels van Verenigde Staten zouden na de aanpassing nu tot een van de soepelste ter wereld behoren.

Lees meer via het Financieele Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).