WeFarm laat boeren zonder internet elkaar via sms helpen


Een Britse organisatie heeft een netwerk opgezet om boeren zonder internetverbinding eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Dat meldt OneWorld. Als boeren in ontwikkelingslanden tegen een probleem aanlopen als ziek vee of droog land, dan kunnen zij kosteloos een sms sturen. WeFarm zet de vraag vervolgens bij andere boeren met een gelijksoortig bedrijf uit die op hun beurt kunnen reageren met adviezen. Inmiddels zijn al bijna 52.000 boeren uit de hele wereld aangesloten bij het initiatief.

Lees meer via OneWorld

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).