Amerikaanse startup maakt pastasaus van sprinkhanen

© Inzichtpasta

Een Amerikaanse startup wil met een pastasaus van sprinkhanen en meelwormen aan een duurzamer voedselsysteem bijdragen. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. One Hop Kitchen claimt dat de insecten dezelfde voedingswaarde als vlees hebben, maar met slechts een vijfde van de grondstoffen kan worden geproduceerd. Volgens het bedrijf biedt het eten van insecten een kans om de groeiende wereldbevolking te blijven kunnen voeden en tegelijkertijd het milieu te kunnen ontzien. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang meer inzicht in de toekomst van ons voedsel.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).