Meer dan 700 miljoen investeringsgeld voor gezondheidszorg


Diverse fondsen hebben dit jaar al meer dan 700 miljoen euro nieuw kapitaal bijeengebracht om te investeren in bedrijven in de gezondheidszorg. Dat meldt het Financieele Dagblad. Volgens Pieter van der Meer van Gilde Health Care, het fonds dat bekendmaakte 250 miljoen euro te investeren in medische startups, is de belangstelling van investeerders zelfs zo groot dat hij niet alle gelden kon accepteren. Investeringen in de gezondheidszorg leveren goede rendementen. Van der Meer stelt dat veel particuliere geldschieters het daarnaast belangrijk vinden om een bijdrage aan een betere gezondheidszorg te kunnen leveren.

Lees meer via het Financieele Dagblad

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).