Oost-Timor zet in op toerisme om wil afhankelijkheid olie af te kunnen bouwen

© Oost-Timor by Traildino

Oost-Timor zet in op toerisme om zo de afhankelijkheid van olie af te kunnen bouwen. Dat meldt de BBC. Momenteel leunt de lokale economie nog sterk op de fossiele brandstofindustrie, maar de regering hoopt door het stimuleren van het toerisme een meer diverse economie te creëren. De overheid wil massatoerisme voorkomen en richt zich vooral op specifieke doelgroepen, zoals toeristen die in de historische onafhankelijkheidsstrijd van het eiland zijn geïnteresseerd.

Lees meer via de BBC

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).