Portugese webwinkel wil voedselverspilling tegengaan

© inzichtGoodAfter

Een online supermarkt in Portugal wil voedselverspilling voorkomen, door uitsluitend producten te verkopen waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verlopen. Volgens DuurzaamBedrijfsleven gaat het zowel om voedingsmiddelen als non-foodproducten. Via de website worden deze producten tegen kortingen tot 70 procent op de oorspronkelijke verkoopprijs aangeboden. De initiatiefnemers hopen met hun online supermarkt consumenten bewust te maken van het verschil tussen de ‘tenminste houdbaar tot’ datum en de ‘te gebruiken tot’ datum.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).