Supermarkt in Texas wil obesitas onder klanten tegen gaan

© Inzicht HEB

De Texaanse supermarktketen H-E-B wil de gezondheid van klanten verbeteren met een speciale obesitas aanpak. Dat schrijft Foodlog.nl. De supermarkt biedt klanten een educatief programma aan dat mensen leert hoe ze beter kunnen eten, meer kunnen bewegen en gezonder kunnen leven. Daarnaast worden de prijzen van gezonde producten zo laag mogelijk gehouden en is er een groot assortiment producten voor specifieke diëten verkrijgbaar. De supermarktketen wist met de aanpak eerder al de gezondheid van haar medewerkers succesvol te verbeteren. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang meer inzicht in de toekomst van ons voedsel.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).