Voedingscentrum wil met app voedselverspilling tegengaan

© inzichtapp

Het Voedingscentrum heeft een app gelanceerd om voedselverspilling tegen te gaan. Dat meldt Foodlog.nl. De zogeheten WhatsApp Kitchen Assistant zal consumenten tips geven om hen te helpen efficiënter boodschappen te doen. Volgens het Voedingscentrum kunnen bewuste gebruikers er op deze manier voor zorgen per jaar bijna 24 kilo minder voedsel weg te gooien. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang meer inzicht in de toekomst van ons voedsel.

Lees meer via Foodlog.nl


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).