Albert Heijn gaat groente- en fruitaanbod verduurzamen

© Albert Heijn by Chris

Albert Heijn gaat zijn groente- en fruitassortiment verduurzamen. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. In samenwerking met de milieuorganisatie Natuur&Milieu zal onder meer het gebruik van bestrijdingsmiddelen bij de Nederlandse telers worden aangepakt. Zo mogen telers die hun producten aan de supermarktketen leveren, op termijn niet langer van 28 giftige bestrijdingsmiddelen gebruik maken. Daarnaast zal Albert Heijn het aanbod aan biologische producten gaan uitbreiden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).