Asian Infrastructure Investment Bank zegt 500 miljoen toe aan duurzame projecten


De Asian Infrastructure Investment Bank heeft 500 miljoen dollar toegezegd aan leningen voor duurzame projecten in onder meer Bangladesh, Indonesië en Pakistan. Dat meldt IPS. De bank, die vorig jaar werd opgericht, heeft vorige maand de eerste projectvoorstellen goedgekeurd, waardoor de bank nu operationeel is. Het geld van de ontwikkelingsbank zal onder meer worden gebruikt voor de opwaardering van sloppenwijken in Indonesië en investeringen in het elektriciteitsnetwerk van Bangladesh.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).