Belminuten en voedsel voor ingezameld vuilnis

© By WeCyclers

Een project in de Nigeriaanse stad Lagos wil inwoners van sloppenwijken gaan belonen voor het inzamelen van vuilnis. Dat meldt OneWorld. Het project, Wecyclers genaamd, richt zich met name op gezinnen met lage inkomens. Zij kunnen door het ophalen van vuilnis belminuten of eten verdienen. Op deze manier hopen de initiatiefnemers de vervuiling in Lagos te kunnen aanpakken. Het ingezamelde afval zal aan recyclebedrijven worden verkocht.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).