Britse campagne Discover Your Gold zoekt talenten voor Tokyo 2020

© InzichtDiscoverYourGold

In het Verenigd Koninkrijk is de grootste campagne ooit van start gegaan om nog niet ontdekte sporttalenten versneld naar de top te begeleiden. Dat meldt de BBC. In de Discover Your Gold-campagne kunnen 15- tot 24-jarige sporters zich opgeven voor een assessment. Als blijkt dat zij de potentie hebben om een medaille te winnen bij de Olympische of Paralympische Spelen in Tokyo, zullen zij versneld naar de top worden begeleid. Eerdere campagnes leverden de Britten medaillewinnaars in diverse takken van sport op.

Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van The Road to Rio. Lees meer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).