‘India zal klimaatdoelstellingen eerder dan verwacht realiseren’


India zal haar klimaatdoelstellingen eerder dan verwacht kunnen realiseren. Dat stelt de Indiase minister van Klimaat Prakash Javadekar in een interview met The Guardian. Mede door de invoering van een extra belasting op het gebruik van steenkool, hoopt India de CO2-uitstoot terug te kunnen dringen. India behoort tot een van de meest vervuilende landen ter wereld. In 2030 moet de uitstoot van CO2 met 35 procent zijn verminderd ten opzichte van 2005. Daarnaast moet 40 procent van het totale energieverbruik van duurzame bronnen afkomstig zijn.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).