Medische apparatuur Olympische Spelen naar publieke gezondheidszorg

© Medical Equipment by Rio

De medische apparatuur die tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro wordt gebruikt voor de behandeling van atleten, zal na het sportevenement aan de publieke gezondheidszorg worden gedoneerd. Tijdens de Spelen kunnen atleten in de polikliniek onder anderen terecht voor een bezoek aan de tandarts, noodhulp en fysiotherapie. Ook zijn er in de kliniek röntgenapparatuur en MRI-scanners te vinden. Na afloop van de Olympische Spelen zullen deze apparaten aan verschillende instellingen in Rio de Janeiro worden geschonken. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van The Road to Rio.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).