Nederlandse stichting steunt Favelagames


De Nederlandse stichting ‘Help mij leven’ ondersteunt twee lokale organisaties in Brazilië bij het organiseren van de Favelagames. Het evenement zal eind deze maand plaatsvinden en biedt kinderen uit de favela’s van Rio de Janeiro de mogelijkheid om vijf Olympische sporten te beoefenen. De initiatiefnemers hopen de Braziliaanse jongeren, die vaak in moeilijke omstandigheden leven, tijdens de spelen een positieve ervaring mee te kunnen geven. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van The Road to Rio.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).