Apple gaat hackers die beveiligingslekken ontdekken belonen


Apple gaat hackers belonen die beveiligingslekken in software van het Amerikaanse bedrijf aantonen. Dat meldt De Morgen. Voor waardevolle informatie over veiligheidsproblemen zouden hackers tot 180 duizend euro kunnen verdienen. Wanneer hackers besluiten om de gift aan een goed doel te doneren, zal Apple het bedrag verdubbelen. Bedrijven als Facebook, Google en Microsoft hanteren een vergelijkbaar beloningssysteem voor het aantonen van veiligheidsproblemen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).