Australische overheid gaat in klimaatonderzoek investeren

© Australia by Eddie Coghlan

De Australische regering heeft aangekondigd om te investeren in onderzoek naar klimaatverandering. Dat meldt Trouw. Het CSIRO, het belangrijkste wetenschappelijke instituut van Australië, zal in de komende tien jaar zo’n 37 miljoen dollar in het onderzoek naar opwarming van de aarde mogen investeren. De aangekondigde investering is opmerkelijk omdat Australië in de afgelopen jaren honderden miljoenen op wetenschappelijk onderzoek bezuinigde. Volgens de nieuwe minister van Industrie, Innovatie en Wetenschap Greg Hunt moet het Australische klimaatonderzoek weer een kernpunt voor het CSIRO worden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).