“Clichés te makkelijk genegeerd bij persoonlijke ontwikkeling.”

© Love by Mayur Gala

Het volgen van eenvoudige, clichématige adviezen kan je leven daadwerkelijk een positieve draai geven. Dat stelt de Amerikaanse schrijfster en coach Kelli Cooper in The Huffington Post. Volgens Cooper lijken veel mensen op zoek te zijn naar een tovermiddel om persoonlijke groei te realiseren. Tegelijkertijd nemen zij meer afgezaagde adviezen als ‘je hart volgen’ en ‘goed voor jezelf zorgen’ niet serieus, terwijl deze juist voor echte verandering kunnen zorgen.

Lees meer via The Huffington Post.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).