‘Concertbezoek maakt gelukkiger’


Het bezoeken van muziekconcerten maakt mensen gelukkiger. Dat meldt De Telegraaf op basis van een onderzoek van de Australische Deakin University. Ondervraagden die betrokken waren bij muziek via dans of het bezoeken van muzikale evenementen, gaven aan een groter geluksgevoel te ervaren dan zij die dit niet deden. De Australische wetenschappers concludeerden dat thuis in je eentje naar muziek luisteren geen alternatief biedt, omdat voor het bereiken van het meest gelukzalige gevoel gezelschap van anderen nodig is.

Lees meer via De Telegraaf.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).