Deutsche Post DHL helpt vluchtelingen


Deutsche Post DHL heeft 50 vluchtelingen in dienst genomen. Daarnaast zijn er zo’n 150 stagiaires aan het werk bij het logistiekbedrijf. Dat meldt Deutsche Welle. Behalve het bieden van werkplekken, worden vanuit het bedrijf ook andere initiatieven genomen om vluchtelingen te helpen. Zo heeft het concern gebouwen voor huisvesting beschikbaar gesteld. Bovendien zetten 13 duizend werknemers zich in hun vrije tijd in als vrijwilliger in meer dan 650 projecten.

Lees meer via Deutsche Welle en Deutsche Post DHL


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).