Overheid India helpt Indiase arbeiders in Golfstaten


De Indiase overheid bereidt de evacuatie van Indiase arbeiders uit de Golfstaten voor. Dat meldt het AD. De economieën van de Golfstaten zijn hard getroffen door de dalende olieprijzen. Veel arbeiders hebben al maanden geen loon ontvangen, of zijn zonder uitbetaling ontslagen. Alleen al in Saoedi-Arabië staan tienduizend Indiase arbeiders inmiddels voor een voedselcrisis. Afgelopen weekend deelde het Indiase consulaat bij wijze van noodhulp al 16 duizend kilo voedsel uit. De Saoedische overheid heeft inmiddels toegezegd vermeende wanpraktijken te onderzoeken en waar nodig te beboeten.

Lees meer via het Algemeen Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).