Recordaanbod duurzame vis voor Olympische sporters in Rio

© Fish by Icolorma

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro zijn er meer dan 350 duizend porties duurzame vis beschikbaar voor aanwezige atleten en pers. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Op de menu’s in het Olympisch Dorp en de mediacentra zijn onder meer gecertificeerde tilapia uit Brazilië en zalm uit Chili verkrijgbaar. Alle visproducten voldoen aan de criteria van de Marine Stewardship Council en de Aquaculture Stewardship Council. Volgens de keuringsdienst MSC zijn de Spelen in Rio de eerste editie van het sportevenement waarbij het aanbod van duurzame vis zo groot is.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).