Steeds meer mensen volgen online universiteitencursussen


Steeds meer mensen volgen digitale lessen via een universiteit. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Inmiddels bieden Nederlandse universiteiten al bijna 100 online cursussen aan, die inmiddels al door ruim twee miljoen mensen zijn gevolgd. Via de zogeheten Massive Open Online Courses kunnen deelnemers van over de gehele wereld in hun eigen tijd een studie volgen en hiervoor online certificaten halen. De meeste online cursisten komen uit de Verenigde Staten. Veelal gaat het om mensen die na het afronden van een studie hun kennis willen bijspijkeren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).