Bijna zes ton voor onderzoek relaties beweging en schoolprestaties

© Classroom by Atelier Pro

Nieuw onderzoek moet meer duidelijk maken over de effecten van bewegen op de schoolprestaties van leerlingen. Dat meldt de website van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek. Samen met het ministerie van Onderwijs en de Hersenstichting stelt het NRO bijna 6 ton beschikbaar voor twee studies die zich op het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs richten. Behalve wetenschappelijk inzicht moet het onderzoek ook op maat gemaakt advies voor leerlingen en docenten opleveren. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via NRO.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).