Deelsysteem voor elektrische scooters kan verkeersproblemen Berlijn verhelpen


In Berlijn kan binnenkort iedereen een elektrische scooter lenen en deze na gebruik op straat laten staan. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. In de Duitse hoofdstad wordt een deelsysteem van elektrische scooters opgezet, dat moet helpen om de verkeersproblemen aan te pakken. Berlijn kampt met filevorming en een gebrek aan parkeerplaatsen. Door 200 elektrische scooters beschikbaar te stellen wil verhuurdienst Coup Berlijners verleiden om hun auto vaker te laten staan. Klanten kunnen via een app een scooter reserveren en deze na gebruik in het centrum van Berlijn parkeren.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).