Hogeschool Utrecht zet vloggers in voor werving techniekstudenten


Hogeschool Utrecht zet vloggers in om scholieren warm te maken voor techniek-opleidingen. Dat meldt Emerce. Jongeren informeren zich steeds meer digitaal en zijn massaal op social media te vinden. Jonge vloggers weten een groot publiek aan zich te binden en kunnen op die manier keuzes beïnvloeden. De hogeschool heeft drie van hen, onder wie Défano Holwijn, nu ingezet om scholieren via video’s en berichten op social media voor opleidingen als engineering en ICT te enthousiasmeren. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via Emerce.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).