Internationale School Eindhoven moet buitenlands talent naar regio trekken

© students

De Internationale School Eindhoven moet meer buitenlands talent naar regio trekken. Dat meldt het Financieele Dagblad. Om dit te kunnen realiseren hoeft de school een lening van 7 miljoen euro van het ministerie van Economische Zaken niet terug te betalen. In overleg met het ministerie en de regiogemeenten gaat de Eindhovense school onderzoeken hoe het geld kan worden gebruikt om het internationaal onderwijs te verbeteren. De toestroom van meer talent moet Eindhoven tot een aantrekkelijker vestigingsgebied voor internationale bedrijven maken. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via Financieele Dagblad.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).