Leeuwarden heeft fietspad van wc papier


Het eerste fietspad van wc papier ligt tussen Leeuwarden en Stiens. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Nederlanders spoelen jaarlijks zo’n 180 duizend ton wc papier door. Het Wetterskip Fryslân en diverse marktpartijen winnen papiervezels uit afvalwater en verwerken dit in het asfalt. Volgens de provincie Friesland is het nieuwe fietspad een belangrijke stap in de verduurzaming van de provinciale wegenbouw.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).