‘Meer ruimte voor samenwerking leidt tot beter onderwijs.’


Docenten moeten meer afkijken bij hun collega’s. Dat meldt Trouw. In een advies aan de Tweede kamer pleit de Onderwijsraad voor betere samenwerking tussen leraren. Volgens de raad is de focus de afgelopen jaren vooral gelegd op de ontwikkeling en kennis van de individuele docent. Tegelijkertijd voelen veel docenten zich overwerkt en overvraagd. De Onderwijsraad stelt dat scholen leraren de ruimte moet bieden om van elkaar te kunnen leren om zo de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via Trouw.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).