“Nederland kan proeftuin en gidsland voor digitalisering zijn.”

© kid-on-ipad

Nederland kan zich ontwikkelingen tot proeftuin en gidsland voor digitalisering. Dat zei de Vereniging van Universiteiten, de VSNU, bij de opening van het nieuwe academische jaar. Volgens de universiteiten is er wereldwijd behoefte aan antwoorden op de uitdagingen die de opkomst van nieuwe technologie met zich meebrengen. De komende jaren trekken zij gezamenlijk op om technologie en samenleving optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Daarbij gaan zij ook samenwerken met maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en de overheid. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via VSNU en Trouw.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).