Alle nieuwe Tesla’s worden volledig zelfrijdend


Autofabrikant Tesla heeft aangekondigd alle nieuwe modellen te voorzien van hardware om volledig autonoom te rijden. De functie is nog niet actief, maar kan later met een update worden ingeschakeld. Dat meldt Trouw. De auto’s worden voorzien van meerdere camera’s,  sensoren en een radar om het verkeer in de gaten te kunnen houden. Dankzij de inzet van deze technieken moet het autoverkeer veel veiliger worden. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van Autonoom Rijden.

Lees meer via Trouw.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).