City Growers maakt kinderen bewust van herkomst voedsel


City Growers wil kinderen bewust maken van de herkomst van hun eten. Dat meldt online platform Now This. Veel Amerikaanse consumenten weten niet hoe voedsel wordt geproduceerd. Non-profit organisatie City Growers wil dat veranderen door kinderen te betrekken bij de natuur en ze te leren hoe ze land moeten verbouwen. Door meer aandacht te schenken aan waar eten vandaan komt, hoopt de organisatie bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Lees meer via Now This.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).