Dutch Sustainable Fashion Show in Amsterdam drukbezocht


Duurzame kleding moet van haar suffe imago af. Dat stelt Cécile Scheele, organisator van de Dutch Sustainable Fashion Week. Volgens Scheele wordt duurzame kleding onterecht nog vaak als niet-modieus gezien. Bovendien weten veel mensen niet waar ze duurzame kleding kunnen aanschaffen, of waar ze op moeten letten als ze duurzame kleding willen kopen. De Dutch Sustainable Fashion Week moet hier verandering in brengen. Het evenement ging deze week van start met een drukbezochte modeshow, waarin verschillende merken hun duurzame kleding op de catwalk showden.

Luister hier naar de opening en een interview met Cécile Scheele:


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).