Geen legbatterij-eieren meer voor de Zuid-Amerikaanse McDonalds


De grootste franchisenemer van McDonalds in Latijns-Amerika stopt met het gebruik van eieren uit legbatterijen. De restaurants in het beheer van fastfoodgigant Arcos Dorados moeten voor 2025 volledig op scharreleieren zijn overgestapt. Volgens The Huffington Post kan de beleidsverandering het leven van miljoenen kippen verbeteren. Nu worden er nog voornamelijk eieren van legbatterijkippen in de gerechten van de restaurantketen gebruikt.

Lees meer via The Huffington Post.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).