Milaan als hoofdstad van de strijd tegen voedselverspilling


In Milaan neemt het aantal initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan rap toe. Dat schrijft The Guardian. In de Italiaanse stad is een top-chef een gaarkeuken begonnen waar gekookt wordt met afgekeurd voedsel. Daarnaast haalt de organisatie Recup elke avond overgebleven groente op bij marktkraampjes en geeft die aan gezinnen. Inwoners van de stad weten bovendien via een app welke winkels eten over hebben dat bijna over de datum is.

Lees meer via The Guardian.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).