Slimme fietsbel waarschuwt fietsers voor gevaar


Een slimme bel kan fietsers tijdig waarschuwen voor gevaarlijke verkeerssituaties. Dat meldt de website Dutch Cowboys. De zogeheten SafetoBike bel is ontwikkeld door verzekeraar Interpolis en is gekoppeld aan een app die fietsers op gevaarlijke kruisingen wijst. Bij het naderen van een dergelijk kruispunt waarschuwt de slimme bel de bestuurder door te trillen. Scholieren van twee middelbare scholen in Den Bosch gaan de bel als eerste uittesten.
Lees meer via Dutch Cowboys.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).