Taxibedrijf ontwikkelt futuristische, zelfrijdende coupés


Een taxibedrijf uit Dubai heeft futuristische, zelfrijdende coupés ontwikkeld. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. De coupés maken deel uit van het Dubai Smart Government Initiative, dat ervoor moet zorgen dat een kwart van al het vervoer in het Arabische Emiraat in 2030 slim en zelfrijdend is. De voertuigen zijn zelfrijdend, volledig elektrisch en in staat om zich, al rijdend, aan elkaar te koppelen. Volgens het taxibedrijf kunnen de voertuigen volgend jaar al getest worden. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van Autonoom Rijden.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).