Startup weekend voor beginnende ondernemers


Voor beginnende ondernemers is het vaak niet eenvoudig om hun idee tot een goed product te ontwikkelen. Om hen daarbij te ondersteunen werd dit weekend in Utrecht het Startup Weekend georganiseerd. Tijdens dit evenement konden ondernemers hun ideeën pitchen, en daarna in teamverband de plannen verder uitwerken. Een jury van ervaren ondernemers koos uiteindelijk een plan voor een digitaal opslagpunt voor persoonsgegevens, tot het winnende idee.

Beluister hieronder enkele pitches, en een interview met initiatiefnemer Cindy Spelt:


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).