NOVEMBER – ‘Bodycams bevorderen het leren van collega’s’


De politie start volgend jaar een grootschalige proef met bodycams. In meerdere teams wordt geëxperimenteerd met het gebruik van camera’s, die op het lichaam worden gedragen. De proef moet duidelijk maken hoe het publiek op de camera’s reageert en hoe de apparaten kunnen bijdragen aan waarheidsvinding. Volgens Hans Schönfeld, Chief Innovation Officer bij de Nationale Politie, kunnen de beelden ook bijdragen aan collegiaal leren. Het gezamenlijk terugkijken en bespreken van het handelen van collega’s, kan de prestaties van de politie verbeteren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).