DECEMBER – Nederlandse docent in wereldtop 50


Een Nederlandse docent geschiedenis maakt kans de beste leraar ter wereld te worden. Die verkiezing vindt plaats in maart in Dubai. Dat meldt Het Parool. Jasper Rijpma is een van de vijftig leraren die de jury heeft gekozen uit een groep van meer dan 20 duizend nominaties. De Global Teacher Prize is een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt om belang van goede docenten te onderstrepen. Volgens Rijpma is zijn uitverkiezing mede te danken aan de persoonlijke benadering van leerlingen. In 2014 werd hij in Nederland al tot Leraar van het Jaar verkozen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).