OKTOBER – Doden door hartstilstand flink afgenomen


Het aantal mensen dat aan een hartstilstand overlijdt is de afgelopen jaren flink afgenomen. Dat meldt de Volkskrant. Of iemand een hartstilstand overleeft is in grote mate afhankelijk van de snelheid waarmee hij of zij geholpen wordt. Volgens diverse academische ziekenhuizen is die snelheid de laatste jaren enorm toegenomen. Dit komt omdat op meer plekken mobiele defibrillatoren te vinden zijn. Bovendien weten meer mensen hoe zij iemand moeten reanimeren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).