Drone-regels niet bekend genoeg


Een fotowedstrijd moet Britse recreatieve dronepiloten bewust maken van de regelgeving. Dat meldt de website Dronewatch. In de zogeheten Drone Code zijn regels vastgelegd over de vlieghoogte van de drones. De kleine vliegtuigjes mogen niet hoger dan 120 meter komen, maar die regel wordt nog regelmatig overtreden. Door aan de fotowedstrijd deel te nemen, verklaren de hobbyisten zich te houden aan de regelgeving. Op deze manier hoopt de Britse luchtvaartautoriteit de kennis van de Drone Code onder recreatieve piloten te vergroten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).