Zoekmachine vindt sociale ondernemingen


De sociale zoekmachine The Good Search maakt het voor consumenten makkelijker maken om sociale ondernemingen te vinden. Dat meldt Emerce. Sociale ondernemingen zijn bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn. De zoekmachine is een initiatief van ABN Amro. Volgens de bank wil een ruime meerderheid van de Nederlanders graag producten of diensten van sociale ondernemingen afnemen. Omdat zij nu nog weinig herkenbaar zijn, doet vrijwel niemand dat. De bank zegt dat deze ondernemingen belangrijk zijn voor de toekomst van Nederland, omdat ze werken aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).