Grootouders komen op voor het klimaat

© Grootouders voor het Klimaat

Opa’s en oma’s verzamelen zich twee keer per maand op het Binnenhof in Den Haag om politieke aandacht te vragen voor klimaatverandering. Zij maken zich zorgen over de toekomst van hun kleinkinderen. Volgens de ouderen gebeurt er nog te weinig om de stijgende temperatuur tegen te gaan. Met hun actie “Grootouders voor het Klimaat” hopen ze politieke partijen te overtuigen van de noodzaak van extra maatregelen, zoals het stimuleren van het elektrisch rijden.

Beluister hieronder een reportage van de laatste bijeenkomst:


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).