Website voor museumbezoek met baby


Een nieuwe website geeft tips aan ouders die met hun baby naar het museum willen. Dat meldt de Nationale Onderwijsgids. Volgens initiatiefnemer Brigitte Timmermans doen musea veel om jeugdig publiek te trekken, maar is er weinig aandacht voor baby’s en peuters. Ouders denken daarom dat ze hun kinderen ergens moeten onderbrengen als ze naar het museum willen. Maar volgens Timmermans kunnen jonge kinderen ook genieten van kunst. Naast tips is op de site kunstfanaatjes.nl ook te lezen of musea toegankelijk zijn voor buggy’s.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).