Californië wil volledig over op duurzame energie


In Californië is een wetsvoorstel ingediend dat ervoor moet zorgen dat de Amerikaanse staat in 2045 volledig op duurzame energie draait. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. De huidige doelstelling is dat de helft van de totale energiebehoefte per 2030 uit duurzame energiebronnen gewonnen moet worden. In het nieuwe wetsvoorstel moet deze doelstelling in 2025 al bereikt zijn. Op dit moment is Hawaii de enige Amerikaanse staat waar een dergelijke wet al van kracht is.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).