Kenia profiteert van betaalbare zonne-energie


Kenia profiteert van betaalbare zonne-energie. Dat schrijft Knack. Hoewel de meerderheid van de mensen in de steden over stroom beschikken, blijft de toegang tot elektriciteit op het platteland nog achter. Door de lage prijs van zonnepanelen komt hier nu snel verandering in. Zo bieden verschillende leenstelsels mensen op het platteland de mogelijkheid om een zonnepaneel aan te schaffen, en deze in termijnen af te betalen. Door zelf energie op te wekken kunnen gebruikers veel geld besparen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).